Sárosd, Pályaorientáció, Pályaválasztási órák 2015.03.31

TÁMOP - 3.3.14.A-12/1 Pályázat, Pályaorientáció, Pályaválasztási órák 2015.03.31

 

A hetedikeseknek még van egy kis idejük a döntéshez, ehhez szeretnénk minél több támogatást adni. Ennek érdekében rendszeresen továbbképzéseken veszünk részt, helyben pályaválasztási konzulens (Rehák László) segíti tanulóinkat.

Évek óta volt diákjaink jönnek vissza bemutatni középiskoláikat „kedvcsináló” gyanánt, a pályaválasztás előtt állóknak. Pályaválasztási kiállításra, börzére vittük a döntés előtt álló gyermekeinket.(2014.)

Többen pályaválasztási tanácsadáson vettek részt.

Osztályfőnöki órák keretében foglalkozunk a továbbtanulás lehetőségeivel, tanulóink érdeklődését, beállítottságát igyekszünk feltérképezni (kérdőívek) és ennek megfelelő javaslatokat adni.

Két éve felvettük a kapcsolatot a Kereskedelmi és Ipari Kamarával, mivel jó néhány pályaorientációs programjuk van, mely sok segítséget jelent számunkra. Többek között gyárlátogatások lebonyolítása, tanműhelyek, iskolák látogatása, stb.. Ebben az időszakban az utaztatást biztosították számunkra ingyenesen, osztályfőnöki órára jöttek előadást tartani a továbbtanulással  kapcsolatban.

 

Bővebbeb...

 

Jelenléti ív

  • Szekció: Pályázatok, kategória: Pályázat
  • Létrehozás dátuma: 2015-04-10 05:44:25
  • Utolsó módosítás dátuma: 2015-11-10 05:52:57
Fel!