Coronavírus (COVID-19), digitális munkarend

Tisztelt Szülők! Kedves Diákok!

A kormány döntése értelmében március 16-tól a tanulóink oktatása digitális és távoktatás formájában történik. Ennek kidolgozásán dolgozunk jelenleg is, viszont fel kell mérnünk azoknak a tanulóknak a számát, akiknek egyáltalán nincs megoldva a felügyelete, nekik kiscsoportos foglalkoztatást kell biztosítanunk!


Kérem ezért a Tisztelt Szülőket, hogy amennyiben végképp nem tudják megoldani a felügyeletet a mai napon 18 óráig jelezzenek Véningerné Bognár Krisztina intézményvezetőnél a 0620/4785270 számon!!

 

Felhívom azoknak a szülőknek és tanulóknak a figyelmét, akiknek a felszerelése bent maradt az iskolában, hogy hétfői napon 9 - 16 óráig terjedő időszakban a felszerelésért bejöhetnek az intézménybe!

Kérem Önöket osszák meg a bejegyzésemet, hogy minél több szülőhöz eljusson az információ!!!


Köszönettel: Véningerné Bognár Krisztina

 

 

 

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!


Hétfőtől minden oktatási intézmény zárva lesz. A tanítás digitális csatornákon fog történni. A részleteket a hétvégén kidolgozzuk, és eljuttatjuk Önökhöz az információkat, az iskola honlapján illetve a Facebook oldalán!

 

Dokumentumok:

 

Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozata a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről

 

Ehhez kapcsolódóan az OH állásfoglalása

 

Magyar Közlöny

  • Szekció: Digitális munkarend, kategória: Cikk
  • Létrehozás dátuma: 2020-03-14 08:27:45
  • Utolsó módosítás dátuma: 2020-03-15 14:29:53
Fel!