Adománygyűjtés Gergő gyógyulásáért

Balla Gergő és családja súlyos helyzetbe került, ezért a Baptista Szeretetszolgálat, a Sárosdi Farkas Gyula Baptista Általános Iskola és a Baptista Szeretetszolgálat Napraforgó Művészeti Modell Óvodája közös gyűjtést indított egy külföldi gyógykezelés lehetősége érdekében.

 

Gergő tünetmentessé és gyógyulttá lett nyilvánítva 2014-ben. Idén november elején derült égből villámcsapásként a legrosszabb rémálom köszöntött a családra, amikor furcsa jeleket kezdtek látni rajta. November 8-án a sürgősségi MR vizsgálaton kiderült, hogy a kisagyában sajnos több rosszindulatú daganat kiújult. A daganat típusát csak egy műtét után lehetne meghatározni, de Gergőnél ezek olyan helyen vannak, hogy a műtéti eljárás kizárt. Egyszer már sikerült a csoda, ezért a család töretlenül hisz és bízik abban, hogy ez újra megtörténik, és a kiújult agresszív tumorok az agyában hamarosan elmúlnak, és Gergő újra teljes életet élhet.


Itthon nem tud megfelelő kezelést kapni, így hazai kezelőorvosával egyeztetve egyetlen kiútként a kölni klinikán találtak számára terápiás lehetőséget, ahol egy személyre szabott kezelési terápiát állítanak össze. Ez megközelítőleg 35-40 millió forintba kerül, és ehhez kérik az anyagi segítséget. Gergőt december 2-án 11 órakor fogadják Kölnben.


A kétségbeesett család a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlájára várja a pénzadományokat: 10918001-00000061-69770044. Közlemény: „Balla Gergő gyógykezelésére.”

 

  • Szekció: Híreink, kategória: Mindenkinek
  • Létrehozás dátuma: 2019-11-28 20:22:41
  • Utolsó módosítás dátuma: 2019-11-28 20:29:55
Fel!